• Laura, waar ben je gebleven?

Met deze checklist geen inpakstress meer! #cadeautje

Zijn jullie ook al eens op vakantie vertrokken met al jouw favoriete stuks in je valies, maar geen enkele deftige combi? Of vind je wel een goede combi, maar heb je niet aan de juiste schoenen gedacht? Vind je het ook steeds een hele klus om je valies te maken? Dan volgt hieronder jouw redding!


Als mijn vriend en ik op backpackvakantie gaan is het altijd hetzelfde. Mijn halve backpackinhoud ligt al drie weken van tevoren uitgestald op de slaapkamervloer, mijn vriend begint de dag voor vertrek zijn backpack in te pakken. Dat laatste werkt niet voor mij. Ik wil aan alles gedacht hebben, de juiste outfits meenemen, voorzien zijn van een goede EHBO-kit.


Elke keer bij het maken van mijn backpack vond ik het zo’n gedoe. Moest ik steeds weer alles in mijn hoofd overlopen, welke activiteiten we hebben gepland, wat hebben we daarvoor nodig, wat mag er zeker niet in mijn handbagage,… . Het vergde veel denkwerk en vooral veel energie om dan op de luchthaven aan te komen en toch iets vergeten te zijn of op je bestemming de winkels te gaan afschuimen.


Ik legde een checklist aan per categorie. Dit bespaart me zoveel stress en denkwerk. Elke keer als ik op vakantie ga gewoon de checklist printen, afchecken en klaar is Kees. Zo chill!

Als cadeautje wil ik deze graag met jullie delen.


Ik heb de checklist opgesplitst in verschillende categorieën en een apart lijstje gemaakt voor als je gaat kamperen. Aangezien ik nogal een lijstjesfreak ben is de lijst vrij uitgebreid. Dat wil niet zeggen dat ik altijd alles meeneem wat er op de lijst staat, maar het helpt wel om niets te vergeten en gewoonweg te kunnen schrappen wat ik niet nodig heb. Ik hoop dat het jouw inpakstress ook vermindert. Je kan de checklist hier downloaden.


Veel plezier en goede reis!
0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven